Полезна информация

1. Кои са основните и най-използвани цветове в Алуминиевите парапети?

Отговор: Цвят Натурален алуминий (сребро)  цвят Инокс (шампанско) и златист.Оцветяването на трите вида се постига в завода производител в процеса на елоксация. По желание на клиента са възможни и други цветове – имитация на дървесни видове (златен дъб, орех, бук, череша); този ефект се постига чрез прахово боядисване на профилите.

2. Каква е основната разликата между Алуминиев парапет, цвят инокс,  и Иноксов парапет?

Отговор: Алуминиевият парапет е от алуминий със цвят инокс (шампанско), а Иноксовият парапет е от неръждаема стомана, друг е въпроса, колко е неръждаема.

Нашите предимства.

На всички ни е известно икономическото състояние на българина.Всички искаме, качество на посилни за джоба ни цени. Всички ние желаем прилично възнаграждение за положения от нас  труд. Но как да го постигнем? Предвид голямата конкуренция в борба за клиенти включително и ние от Георг35, правим всичко възможно, но най-голям ефект се постига, когато запазим качеството на услугите предлагани от нас, а намалим тяхната цена.Лесно е да се каже или напише каквото и да било, но не и да се докаже.Стъпката, която предприехме за постигане на тези цели  е намален състав-но от лица, които са извървели пътя от метлата, през монтажа до управлението и обратно.Това са лица доказали се през годините участвали в създаването на някои от лъскавите фирми  на пазара с огромна реклама. Затова, когато се спрете на нас, може би сте с една крачка напред, защото няма да попаднете на 23 годишен трудолюбив младеж, чието възнаграждение е сведено до минимум, озовал се на Вашия балкон или стълбище задавайки въпроси. Изпратен от ( фирмата с лъскава реклама) да трупа опит и знания за ваша сметка, а точно обратното, доста често прозвънявайки на нас  ще попадате на собственика, които лично ще ви информира и изпълни Вашата заявка.  И ние сме хора не сме безгрешни, затова всеки наш клиент получава 5 годишна коректна гаранция и сервизно обслужване.